Η Φαρμακαποθήκη «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΡΟΝΑΣ Α.Ε.», ιδρύθηκε το 1983 από τον Γεώργιο Φρόνα και δραστηριοποιείται με επιτυχία στην κάλυψη των αναγκών όλων των φαρμακείων και καταστημάτων στα Δωδεκάνησα, σε φάρμακα, παραφαρμακευτικά προϊόντα, καλλυντικά και προϊόντα ευρείας κατανάλωσης.

“Σε μια περίοδο μεγάλων αλλαγών και ανταγωνιστικών πιέσεων στο επιχειρηματικό περιβάλλον, εμπιστευθήκαμε την εταιρεία Mentoring για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε το «Σχέδιο Διαρθρωτικής Προσαρμογής», το οποίο θα επιτρέψει στην ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΡΟΝΑΣ Α.Ε. να παραμείνει μεταξύ των μεγαλύτερων εμπορικών εταιρειών στα Δωδεκάνησα. Η συνεργασία μας με την εταιρεία Mentoring ήταν άψογη. Η αυστηρή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, η εμπειρία, η τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο προσωπικό της εξασφάλισαν την ποιοτική εκτέλεση του έργου”

fronas

Γεώργιος Φρόνας

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

Το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης είναι ένα εξειδικευμένο μουσείο για το μέσο της φωτογραφίας, το μοναδικό στην Ελλάδα, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και λειτουργεί ταυτόχρονα ως Μουσείο, ως Κέντρο και ως διοργανωτής Φεστιβάλ. Μέσα από τη δράση του αποκαλύπτει στο κοινό οπτικές πάνω: α) στην τέχνη, μια και η αισθητική του μέσου δεν αποκλίνει από αυτή των καλών τεχνών, β) στην τεχνολογία, μέσα από τη χρήση ψηφιακών εφαρμογών, γ) στις ανθρωπιστικές επιστήμες, καθώς η φωτογραφία φανερώνει τον κόσμο και την κοινωνική του δράση. Σκοπός του είναι να προσεγγίζει τις διαφορετικές χρήσεις και εφαρμογές της φωτογραφίας (ντοκουμέντο, τεκμήριο, καλλιτεχνικό έργο, φωτοδημοσιογραφία, βιομηχανική φωτογραφία, διαφήμιση, κλπ.).

“Η συνεργασία του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης με την εταιρεία Mentoring στο πλαίσιο της PhotoBiennale από το 2010 και έπειτα, χρήζει μνείας γιατί πέρα από τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα που η εταιρεία επέδειξε, κατάφερε πολλές φορές να υπερβεί και δυσκολίες που ήταν εκτός του αναμενόμενου πλαισίου, εμμένοντας πάντοτε στην πραγμάτωση του στόχου. Επίσης, συνετέλεσε στην αναβάθμιση των υπηρεσιών συντονισμού και οργάνωσης του Μουσείου διαθέτοντας τεχνογνωσία και εμπειρία. Αυτό δεν είναι συχνό φαινόμενο, καθώς ο τομέας του πολιτισμού είναι εξειδικευμένος και είναι αναγκαίο η εκάστοτε εταιρεία να έχει τη δυνατότητα να κατανοεί τις ιδιαίτερες συνθήκες και όρους του. Σ’ ένα ασταθές περιβάλλον όπως αυτό που βιώνουμε, εταιρίες όπως η Mentoring μπορούν να λειτουργήσουν ως αξιόπιστοι εταίροι και σημεία αναφοράς και σταθερότητας, προτάσσοντας την επιτυχία πάνω από τη διεκπεραίωση της διαδικασίας.”

Βαγγέλης Ιωακειμίδης

Διευθυντής ΜΦΘ

Η OM ΕΛΛΑΣ είναι μία εξειδικευμένη εταιρεία που κατέχει δεσπόζουσα θέση στη αγορά του συνεδριακού τουρισμού, στην Ελλάδα και την Κύπρο. Χάρη στο δυναμισμό της και την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει, η εταιρεία έχει αναπτύξει και διατηρεί ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο μεγάλων πελατών από τον ελληνικό και διεθνή χώρο.

“Οι απαιτήσεις της διεθνούς αγοράς από μια σύγχρονη εταιρεία destination management, είναι πολύ υψηλές.
Εμπιστευθήκαμε την ‘Mentoring’ για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε το επενδυτικό μας πρόγραμμα, το οποίο θα επιτρέψει στην ΟΜ ΕΛΛΑΣ να παραμείνει μία από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.
Η επιλογή μας, μάς δικαίωσε…”

Γιώργος Κιαγιάς

ΟΜ ΕΛΛΑΣ

Το Ξενοδοχείο Orloff δημιουργήθηκε από τη μετατροπή ενός μοναδικού αρχοντικού του 18ου αιώνα, σε μία από τις πιο ξεχωριστές τουριστικές μονάδες της Ύδρας. Σ’ αυτό το αυθεντικό executive hotel, η παράδοση συναντά την πολυτέλεια και τη γνήσια φιλοξενία, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες.

“Το Ξενοδοχείο Orloff στην Ύδρα είναι ένα από τα πιο γνωστά και ιστορικά ξενοδοχεία της Ελλάδας. Σήμερα μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι είναι και ένα από τα πιο σύγχρονα… Μαζί με τη “Mentoring”, βρήκαμε τον τρόπο να χρηματοδοτήσουμε τα σχέδιά μας…”

Πέτρος Κλαδάκης

Διευθυντής HOTEL ORLOFF

Η Archimedia είναι μία εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, διαχρονικά πρωτοπόρος στην τεχνολογική ανάπτυξη και καινοτομία. Αναπτύσσει και υποστηρίζει λύσεις πληροφορικής που συμβάλλουν στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας των Διοικήσεων.

“Στις μέρες μας χρειάζεσαι δυνατές συμμαχίες για να επιβιώσεις επιχειρηματικά. Εμείς δίνουμε μεγάλη σημασία στα δίκτυα συνεργασίας με εταιρείες του κλάδου μας, αλλά και συμβούλους επιχειρήσεων. Συνεργαζόμαστε με τη Mentoring και αναπτυσσόμαστε…”

Νότα Ραπακούλια

Μέτοχος της Archimedia ΑΕ