ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ, 22.6.07)

Ημερίδα με τίτλο «Το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα για το Εμπόριο και τις Υπηρεσίες – H τελευταία μεγάλη ευκαιρία επιδότησης επιχειρήσεων μέσω του 3ου ΚΠΣ» διοργανώθηκε στην Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα Ναυπάκτου.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν περισσότερες από 115 επιχειρήσεις από τη Ναύπακτο και την ευρύτερη περιοχή καθώς και εκπρόσωποι τοπικών & οικονομικών φορέων.
Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας ήταν ο κ. Δημήτρης Παπακωνσταντίνου, Σύμβουλος Αξιοποίησης Προγραμμάτων Ανάπτυξης ΜΜΕ της MENTORING AE

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ  (ΑΘΗΝΑ, 6.6.07)

Ημερίδα με τίτλο «Το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα για το Εμπόριο και τις Υπηρεσίες – H τελευταία μεγάλη ευκαιρία επιδότησης επιχειρήσεων μέσω του 3ου ΚΠΣ» διοργανώθηκε από την Οικονομική Επιθεώρηση ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΑΓΟΡΑΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Ν. Ιωνίας.
Στη εκδήλωση παρευρέθησαν περίπου 100 επιχειρήσεις από τη Νέα Ιωνία και την ευρύτερη περιοχή καθώς και εκπρόσωποι τοπικών & οικονομικών φορέων.
Κεντρικοί ομιλητές της ημερίδας ήταν ο κ. Δημήτρης Παπακωνσταντίνου, Σύμβουλος Αξιοποίησης Προγραμμάτων Ανάπτυξης ΜΜΕ της MENTORING AE, ο κ Γεώργιος Σταμάτης, Σύμβουλος Πωλήσεων, Marketing κι Επικοινωνίας και ο κ. Βασίλης Μαγκαναδέλης, εκδότης.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ  (ΑΙΓΙΟ, 14.3.07)

Ημερίδα για το Δ’ ΚΠΣ με τίτλο «Ευκαιρίες χρηματοδότησης & ανάπτυξης που δεν μπορούν να περιμένουν» διοργανώθηκε στο Αίγιο με σκοπό την ενημέρωση των παραγωγικών φορέων και των επιχειρήσεων για τη νέα Προγραμματική Περίοδο 2007-2013. Εισηγητές στην ημερίδα ήταν, μεταξύ άλλων, ο κ. Γιώργος Κρικέλας, Δ/νων Σύμβουλος της MENTORING AE, ο κ.Στέλιος Χαριτάκης, Γενικός Δ/ντης της MENTORING AE, ο κ.Αλ.Παπαρσένος, Γενικός Διευθυντής του ΤΕΜΠΜΕ κ.α.

 

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ Ε.Π. ΚτΠ (ΚΡΗΤΗ, 26.1.07)

Η MENTORING AE συμμετείχε στην ημερίδα του Ε.Π. «Κοινωνία της Πληροφορίας» στα πλαίσια του Γ’ ΚΠΣ με θέμα «Μεθοδολογία Επιθεώρησης και Πρακτικές Παρακολούθησης Έργων – Νομιμότητα Διαδικασιών και Χρηματοοικονομική Παρακολούθηση», διοργανώθηκε στη Κρήτη με σκοπό την ενημέρωση των τελικών δικαιούχων αναφορικά με την παρακολούθηση και διαχείριση των έργων του Ε.Π.
Εισηγητές στην ημερίδα ήταν οι κ.κ. Θ.Αζάς, ΕΠΙΣΕΥ – ΕΜΠ, Δρ Ν. Στυλιανίδης – Νομικός, Χρήστος Παπαχρήστου ΤΑ, Δ.Δεσύπρης – Προϊστάμενος Μονάδας Β’ ΕΥΔ ΚτΠ, Θ. Ζαχαριά – Υπεύθυνη Έργου Τεχνικού Συμβούλου ΕΥΔ, Μονάδα Β, ΕΥΔ ΚτΠ κ.α.