Η MENTORING A.E., εκπροσωπώντας το μοναδικό Business Angels Network στην Ελλάδα, συμμετείχε στο ετήσιο συνέδριο, με τίτλο «Επενδύσεις των Business Angels: Επιχειρηματικό κεφάλαιο στον 21ο αιώνα», που διοργανώθηκε από το European Association of Business Angel Network στο Arnhem της Ολλανδίας ( www.ebancongress2008.com ).
Στο διήμερο συνέδριο συμμετείχαν 150 άτομα, εκπρόσωποι εταιρειών, πανεπιστημίων και δημόσιων φορέων από όλο τον κόσμο.
Την πρώτη ημέρα του συνεδρίου αναλύθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με την ευρωπαϊκή αγορά των Business Angels και των Venture Capitals, ενώ τη δεύτερη ημέρα δόθηκε έμφαση σε «καλές πρακτικές» της παγκόσμιας αγοράς των Business Angels, με ομιλητές από τη Σιγκαπούρη και το Ισραήλ.
Ολοκληρώνοντας το συνέδριο τη δεύτερη ημέρα ανανεώθηκε το ραντεβού για το επόμενο έτος στη Μαδρίτη, όπου θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο συνέδριο του 2009.