Αποστολή Βιογραφικού

MENTORING AE αναζητά ενθουσιώδεις συνεργάτες, που θα στηρίξουν την περαιτέρω ανάπτυξή της. Αν, εκτός από τα ακαδημαϊκά προσόντα, διαθέτετε ισχυρή προσωπικότητα, αναλυτική σκέψη και ομαδικό πνεύμα εργασίας, στείλτε μας το βιογραφικό σας. Κάθε εκδήλωση ενδιαφέροντος θα αντιμετωπιστεί με διακριτικότητα.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

aggelia

Είπαν για εμάς

Η Φαρμακαποθήκη «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΡΟΝΑΣ Α.Ε.», ιδρύθηκε το 1983 από τον Γεώργιο Φρόνα και δραστηριοποιείται με επιτυχία στην κάλυψη των αναγκών όλων των φαρμακείων και καταστημάτων στα Δωδεκάνησα, σε φάρμακα, παραφαρμακευτικά προϊόντα, καλλυντικά και προϊόντα ευρείας κατανάλωσης.

fronas"Σε μια περίοδο μεγάλων αλλαγών και ανταγωνιστικών πιέσεων στο επιχειρηματικό περιβάλλον, εμπιστευθήκαμε την εταιρεία Mentoring για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε το «Σχέδιο Διαρθρωτικής Προσαρμογής», το οποίο θα επιτρέψει στην ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΡΟΝΑΣ Α.Ε. να παραμείνει μεταξύ των  μεγαλύτερων εμπορικών εταιρειών στα Δωδεκάνησα. Η συνεργασία μας με την εταιρεία Mentoring ήταν άψογη. Η αυστηρή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, η εμπειρία, η τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο προσωπικό της εξασφάλισαν την ποιοτική εκτέλεση του έργου"

Γεώργιος Φρόνας - Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

 

Το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης είναι ένα εξειδικευμένο μουσείο για το μέσο της φωτογραφίας, το μοναδικό στην Ελλάδα, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και λειτουργεί ταυτόχρονα ως Μουσείο, ως Κέντρο και ως διοργανωτής Φεστιβάλ. Μέσα από τη δράση του αποκαλύπτει στο κοινό οπτικές πάνω: α) στην τέχνη, μια και η αισθητική του μέσου δεν αποκλίνει από αυτή των καλών τεχνών, β) στην τεχνολογία, μέσα από τη χρήση ψηφιακών εφαρμογών, γ) στις ανθρωπιστικές επιστήμες, καθώς η φωτογραφία φανερώνει τον κόσμο και την κοινωνική του δράση. Σκοπός του είναι να προσεγγίζει τις διαφορετικές χρήσεις και εφαρμογές της φωτογραφίας (ντοκουμέντο, τεκμήριο, καλλιτεχνικό έργο, φωτοδημοσιογραφία, βιομηχανική φωτογραφία, διαφήμιση, κλπ.).

"Η συνεργασία του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης με την εταιρεία Mentoring στο πλαίσιο της PhotoBiennale από το 2010 και έπειτα, χρήζει μνείας γιατί πέρα από τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα που η εταιρεία επέδειξε, κατάφερε πολλές φορές να υπερβεί και δυσκολίες που ήταν εκτός του αναμενόμενου πλαισίου, εμμένοντας πάντοτε στην πραγμάτωση του στόχου. Επίσης, συνετέλεσε στην αναβάθμιση των υπηρεσιών συντονισμού και οργάνωσης του Μουσείου διαθέτοντας τεχνογνωσία και εμπειρία. Αυτό δεν είναι συχνό φαινόμενο, καθώς ο τομέας του πολιτισμού είναι εξειδικευμένος και είναι αναγκαίο η εκάστοτε εταιρεία να έχει τη δυνατότητα να κατανοεί τις ιδιαίτερες συνθήκες και όρους του. Σ' ένα ασταθές περιβάλλον όπως αυτό που βιώνουμε, εταιρίες όπως η Mentoring μπορούν να λειτουργήσουν ως αξιόπιστοι εταίροι και σημεία αναφοράς και σταθερότητας, προτάσσοντας την επιτυχία πάνω από τη διεκπεραίωση της διαδικασίας."

Βαγγέλης Ιωακειμίδης- Διευθυντής ΜΦΘ

 

Η OM ΕΛΛΑΣ είναι μία εξειδικευμένη εταιρεία που κατέχει δεσπόζουσα θέση στη αγορά του συνεδριακού τουρισμού, στην Ελλάδα και την Κύπρο. Χάρη στο δυναμισμό της και την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει, η εταιρεία έχει αναπτύξει και διατηρεί ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο μεγάλων πελατών από τον ελληνικό και διεθνή χώρο.

"Οι απαιτήσεις της διεθνούς αγοράς από μια σύγχρονη εταιρεία destination management, είναι πολύ υψηλές.
Εμπιστευθήκαμε την 'Mentoring' για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε το επενδυτικό μας πρόγραμμα, το οποίο θα επιτρέψει στην ΟΜ ΕΛΛΑΣ να παραμείνει μία από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου. 
Η επιλογή μας, μάς δικαίωσε..."

Γιώργος Κιαγιάς - ΟΜ ΕΛΛΑΣ

 

Το Ξενοδοχείο Orloff δημιουργήθηκε από τη μετατροπή ενός μοναδικού αρχοντικού του 18ου αιώνα, σε μία από τις πιο ξεχωριστές τουριστικές μονάδες της Ύδρας. Σ’ αυτό το αυθεντικό executive hotel, η παράδοση συναντά την πολυτέλεια και τη γνήσια φιλοξενία, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες.

"Το Ξενοδοχείο Orloff στην Ύδρα είναι ένα από τα πιο γνωστά και ιστορικά ξενοδοχεία της Ελλάδας. Σήμερα μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι είναι και ένα από τα πιο σύγχρονα... Μαζί με τη “Mentoring”, βρήκαμε τον τρόπο να χρηματοδοτήσουμε τα σχέδιά μας..."

Πέτρος Κλαδάκης - Διευθυντής HOTEL ORLOFF

 

Η Archimedia είναι μία εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, διαχρονικά πρωτοπόρος στην τεχνολογική ανάπτυξη και καινοτομία. Αναπτύσσει και υποστηρίζει λύσεις πληροφορικής που συμβάλλουν στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας των Διοικήσεων.

"Στις μέρες μας χρειάζεσαι δυνατές συμμαχίες για να επιβιώσεις επιχειρηματικά. Εμείς δίνουμε μεγάλη σημασία στα δίκτυα συνεργασίας με εταιρείες του κλάδου μας, αλλά και συμβούλους επιχειρήσεων. Συνεργαζόμαστε με τη Mentoring και αναπτυσσόμαστε..."

Νότα Ραπακούλια - Μέτοχος της Archimedia ΑΕ

 

Η ART Power είναι μία νέα επιχείρηση παροχής καινοτόμων υπηρεσιών στο χώρο του content management. Η εταιρεία διαχειρίζεται και ψηφιοποιεί περιεχόμενο για χρήση σε ψηφιακά μέσα ενημέρωσης και παραδοσιακά έντυπα, όπως εφημερίδες και περιοδικά.

"Για να ξεκινήσει μία επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα χρειάζεται μία καλή ιδέα, σωστός σχεδιασμός και αρκετή τόλμη. Αλλά πάνω απ’όλα, χρειάζεται μία αφοσιωμένη ομάδα. Στο δικό μας ξεκίνημα, επιλέξαμε να έχουμε στην ομάδα μας την 'Mentoring'. Σήμερα βλέπουμε την ιδέα μας να υλοποιείται..."

Καλλιόπη Μαϊστρέλλη - Επιχειρηματίας - ART Power ΕΠΕ

 

Η ELECTROnet είναι μία δυναμική αλυσίδα εμπορίας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, με καταστήματα σε 40 περιοχές. Η εταιρεία παρουσιάζει κάθε χρόνο ψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, στηριζόμενη κυρίως στο εκτενές της δίκτυο και στην προσωπική εξυπηρέτηση των πελατών της.

"Όσο πιο ανταγωνιστική είναι μια αγορά, τόσο μεγαλύτερη αξία έχει η επιλογή των σωστών συνεργατών. Κι εμείς βρήκαμε στους ανθρώπους της 'Mentoring' τους κατάλληλους συνεργάτες..."

Γρηγόρης Καμπέρης -Πρόεδρος Δ.Σ. - ELECTROnet A.E.

Πελάτες Ιδιωτικού Τομέα

Μεταποίηση
Capri Hellas MEDISPES A.E. Βασιλειάδης Ν. & ΥΙΟΙ Α.Ε. Boheringer Ιngelheim Ηellas ΒΙΟΛΑΜ ΑΒΕΕ SANET Α.Ε.
Ανάπτυξη Ακίνητης Περιουσίας
RealInvest Co. Φλώρα Δέλτα
Ναυτιλία
Cosco Shipping Agency A.E. China Shipping (Greece) Agency Ltd.
Εκπαίδευση
Εκπαιδευτικός Σύνδεσμος Αθηνών - Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ So Easy / WinNet New York College Νηπιακή Αγωγή
Τουρισμός
Όμιλος Μαμιδάκη Elounda Beach Ξενοδοχεία Ρεθύμνης Α.Ε. Ξενοδοχείο Πεντελικόν Ξενοδοχείο Orloff (Ύδρα) Ξενοδοχείο Αρίων (Λουτράκι) Ξενοδοχείο Διάνα (Ζάκυνθος) Ξενοδοχείο Mira Mare (Ύδρα) Ξενοδοχείο Σέριφος Leto Travel Services Orama Travel & Events ΑΤΛΑΝΤΙΣ Α.Ξ.Τ.Ε (Ηράκλειο Κρήτης)  Αρχιπέλαγος Α.Ε. Τάκος Ακίνητα Α.Ε. OM Hellas Travel Plan
Διαφήμιση - Επικοινωνία
Communication Effect Α.Ε. Solid Α.Ε.
Τεχνολογία
Amaze Νet-U Profile Α.Ε. Exodus Α.Ε. Conseptum MicroData GlobalSoft GEO Information Virtual Trip Group Internet Presentations Advanced Telecom Systems Damcon Technologies Postscriptum Project On Line Α.Ε. Net U Hellas Α.Ε. Gnomon Performance Α.Ε. Σελάνα Α.Ε. Systema Technologies Α.Ε. Infomap Α.Ε. Client Trust Α.Ε. Archimedia Α.Ε. Extel Τηλεπικοινωνίες ΑΒΕΤΕ C.N.T.S. Telecom Intrasoft International InterOPTICS Α.Ε.Ε
Εμπόριο
Alouette AE ElectroNet A.E. Celestino A.E. Ecoline A.E. GC Medical Golden Times Diamond Solutions Porsche A.G. CALIN A.E. Ηλεκτρικός Κύκλος Helmi Εnny Di Monaco Ρεζέρβα Makro Cash & Carry Α.Ε. Praktiker Hellas Α.Ε. Τετράδα
 
Παροχή Υπηρεσιών
ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές Α.Ε. Καριέρα Α.Ε. Ευ ζην Α.Ε. Galanis Sports Data A.E. Comergon Public Issue Small Planet Offices Service Magnum Opus Avant Brand A.E. Gestalt Foundation
Παροχή Υπηρεσιών
Run Communications Α.Ε. Knowledge Systems Digital Promotion Services Basement Production Reverse Atlantis Sports Club Art Power Υδροδομή Α.Ε. ΠΙΤΑ ΠΑΝ TUV Rheinland Hellas Α.Ε. Βινέτουμ Eurocert Α.Ε.
Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα
Millenium Bank Α.Ε. Τράπεζα Πειραιώς EFG Eurobank Ergasias Α.Ε. Εθνική Τράπεζα Άτλας Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ Τράπεζα Κύπρου Alpha Bank Α.Ε. Proton Bank Α.Ε.
 

Πελάτες Δημοσίου Τομέα

Ευρύτερος Δημόσιος Τομέας
Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας – Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών Ιερά Μητρόπολη Σάμου & Ικαρίας Ιερά Μητρόπολη Σπάρτης-Μονεμβασίας Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αναπτυξιακή Εταιρεία της Εκκλησίας της Ελλάδος Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Πανεπιστήμιο Κρήτης Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης ΕΟΜΜΕΧ Α.Ε. Ινστιτούτο Νεολαίας Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου ΔΑΕΜ Α.Ε. Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δ. Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών
Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο
Πολιτιστικοί Φορείς
Εθνική Πινακοθήκη – Μουσείο Αλέξανδρου Σούτζου Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών – Ίδρυμα Βούρου Ευταξία Όμιλος UNESCO Δωδεκανήσου Ίδρυμα Βαρώνου Μιχαήλ Τοσίτσα Ακαδημία Θρακικής Τέχνης & Παράδοσης Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης – Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα "Β. Παπαντωνίου"Θέατρο Τέχνης Καρόλου ΚουνΣύλλογος «Οι φίλοι των ANZAC από τη Λήμνο»
Φορείς Υγείας
Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός»
Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΛΑΪΚΟ»
Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»
Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «ΚΑΤ»
Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»
Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Αλεξάνδρα»
Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία»
Γενικό Αντικαρκινικό – Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας»
Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ιπποκράτειο»
Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο - Πατησίων
Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «Σισμανόγλειο – Αμαλία Φλέμιγκ»
Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δρομοκαΐτειο»
Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι»
Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ»
Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας»
Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ»
Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας
Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ»
Γενικό Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Λήμνου
Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ»
Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων
Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης
 
Επαγγελματικοί Φορείς
Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας
Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας
Επιμελητήριο Λευκάδας
Επιμελητήριο Καρδίτσας
Επιμελητήριο Λάρισας
Ελληνικό Κέντρο Αργυροχρυσοχοΐας
Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου
Φορείς Πρόνοιας
Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ) Ελληνική Εταιρεία Νόσου Αλτσχάιμερ & Συγγενών Διαταραχών Βόλου Πανελλήνια Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων Παιδιών Νοητικά Υστερούντων (ΠΕΓΚΑΠ) Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΗΡΕΜΙΑ» Σωματείο «Ανοιχτή Αγκαλιά»  Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής
Ίδρυμα για το Παιδί "Η Παμμακάριστος"
Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων (ΕΓΝΥΑ)
Σωματείο Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η ΑΡΓΩ»
ΑμΚΕ «Ξένιος Ζευς» Κέντρο Ειδικής Αγωγής και Αποκατάστασης Πρέβεζας Ελληνική Εταιρία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (Ε.Ε.Π.Α.Α.)
ΝΕΦΕΣ ΑΜΚΕ 
Μη Κερδοσκοπικοί Φορείς
Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδας Κοινωφελές Ίδρυμα Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης Σωματείο Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς Πνευματικό Ίδρυμα Κρητική Εστία Γέναθλον Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης & Παράδοσης Εργαστήριο Έρευνας και Επιμόρφωσης στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων Α.Ε. Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων και Ιατρών Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας του Καρκίνου Αρωγή Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Νεανικό Πλάνο Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία
Τοπική Αυτοδιοίκηση
Δήμος ΒόλουΔήμος ΑιγίουΔήμος ΑσίνηςΔήμος ΆργουςΔήμος ΔάφνηςΔήμος ΝεμέαςΔήμος ΝίκαιαςΔήμος ΑγρινίουΔήμος ΡαφήναςΔήμος ΜυκόνουΔήμος ΧαλκίδαςΔήμος ΛευκάδαςΔήμος ΠαξώνΔήμος ΕλευσίναςΔήμος ΜυτιλήνηςΔήμος ΠεράματοςΔήμος ΚερκυραίωνΔήμος ΚαισαριανήςΔήμος ΛαυρεωτικήςΔήμος ΠετρούποληςΔήμος ΑσπρόπυργουΔήμος ΣουφλίουΔήμος ΣικυωνίωνΔήμος ΑμαλιάδαςΔήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης
Τοπική Αυτοδιοίκηση
Δήμος ΉλιδαςΔήμος Αιανής ΚοζάνηςΔήμος Αρχανών ΚρήτηςΔήμος Καλλονής ΛέσβουΔήμος Πεταλούδων ΡόδουΔήμος Μιδέας ΑργολίδοςΔήμος Θιναλίων ΚέρκυραςΔήμος Λουτρακίου - ΠεραχώραςΤΕΔΚ Ν. ΚορινθίαςΤΕΔΚ Ν. ΜαγνησίαςΑναπτυξιακή Ναυπάκτου (ΑΝ.ΝΑ)Αναπτυξιακή Αιτωλοακαρνανίας Α.Ε. (ΑΝ.ΑΙΤ) Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. “Πελοπόννησος Α.Ε.” Αναπτυξιακή Εταιρεία Νομού Τρικάλων Α.Ε. (ΑΝ.Ε.Ν.Τ. Α.Ε.)Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης ΑγρινίουΔημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης  Αποχέτευσης ΣικυωνίωνΔημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης ΞυλοκάστρουΔημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης ΑμαλιάδαςΔημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής, Οικονομικής, ΤουριστικήςΚοινωνικής Ανάπτυξης Δήμου Λευκάδας (ΔΕΠΟΚΑΛ)
Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση
Νομαρχία Άρτας Νομαρχία Έβρου Νομαρχία Ηλείας Νομαρχία Ξάνθης Νομαρχία Τρικάλων Νομαρχία Καβάλας Νομαρχία Ρεθύμνης Νομαρχία Πρέβεζας Νομαρχία Αρκαδίας Νομαρχία Λευκάδας Νομαρχία Λακωνίας Νομαρχία Κορινθίας Νομαρχία Μεσσηνίας Νομαρχία Αιτωλοακαρνανίας