Η Mentoring υποστηρίζει τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις «ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ» και «ΑRT-Εμείς».

Η Mentoring Α.Ε., ως εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ» συμμετέχει στον επιχειρηματικό σχεδιασμό, τη σύσταση, οργάνωση και λειτουργία των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων «ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ Κοιν.Σ.Επ.» και «ART-Εμείς Κοιν.Σ.Επ.». Η εταιρεία υποστηρίζει τις δραστηριότητες των δύο κοινωνικών επιχειρήσεων, παρέχοντας τεχνογνωσία, mentoring, δικτύωση και συμβουλευτικές υπηρεσίες επιχειρηματικότητας.

Περισσότερα...

2ο Συνέδριο για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα: Τάσεις, Ευκαιρίες και προκλήσεις για την ανάπτυξη βιώσιμων Κοινωνικών Επιχειρήσεων

Ολοκληρώθηκε με υψηλή προσέλευση κοινού, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, το 2ο Συνέδριο για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα.

 

Περισσότερα...

Βελτίωση των μεσοπρόθεσμων προσδοκιών για την οικονομία καταγράφει το δεύτερο τρίμηνο ο δείκτης GMCC

Η γενική εικόνα που προκύπτει από την έρευνα στις επιχειρήσεις-μέλη του ΣΕΣΜΑ το δεύτερο τρίμηνο του 2014 είναι ότι επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για τα βασικά μεγέθη της ελληνικής οικονομίας. Πρέπει, επίσης, να σημειωθεί ότι από την έρευνα καταγράφηκε σημαντική μεταβολή των προσδοκιών των επιχειρήσεων επί τα βελτίω.

Περισσότερα...

Βραβεία Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας «Social Business Excellence Awards 2014»

Τα βραβεία Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας, "Social Business Excellence Awards" διοργανώθηκαν στο πλαίσιο του 2ου Συνεδρίου Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας: «Επιχειρώντας αλλιώς», που διεξήχθει στις 3 Νοεμβρίου 2014, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. 

Περισσότερα...

Η Mentoring υποστηρίζει το Θεσμό των Βραβείων Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

Ο θεσμός των Βραβείων Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας/ SocialBusinessExcellenceAwards 2014 παρουσιάστηκε στις 29 Μαϊου στην εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, στο πλαίσιο του 2ου Συνεδρίου «Επιχειρώντας Αλλιώς» που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο.
 

Περισσότερα...

Στις 29 Μαΐου 2014 η παρουσίαση των Βραβείων Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.

Τα Βραβεία Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας Social Business Excellence Awardsθεσμοθετούνται για πρώτη φορά στην Ελλάδα υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, με σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν βιώσιμα επιχειρηματικά σχέδια υφιστάμενων ή υπό ίδρυση κοινωνικών επιχειρήσεων.
 
 

Περισσότερα...

Συμμετοχή της MENTORING AE στο ΣΕΣΜΑ και στην ΕΛΕΣΜΑ.

Στις 7 Απριλίου 2014 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ΕΛΕΣΜΑ, όπου και εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τη διετία 2014 – 2016.

 

Περισσότερα...